Hobbiszakács

Irány Stavanger!

Skandikamera / Hobbiszakács

Válogatott fotók és gaszturbálások Stockholmból

Utolsó kommentek

Címkék

Bocuse d'Or elődöntő (III.)

2008.02.01. 17:41 :: Hobbiszakács

Peter báránya megért egy tucat misét. A tökéletesen fűszerezett, rozéra sült kotlett és a ropogós zsírkéreg elcsábította az ízlelő gumókat.

A hátralevő három versenyző – az egyszerűség kedvéért nevezzük őket Björnnek, Peternek és Danielnek - közül csupán Daniel küldte el versenymunkája leírását. Ez az oka annak, hogy a Björn és Peter fogásairól készült képeket részletes magyarázó szöveg nélkül teszem közzé.

Peter lazaca a félresikerült kompozíció mellett – a túlméretezett répa miatt – túl sós is volt.

Björn szemre tetszetős lazackölteményéből hiányzott a fűszer, ezért az íze sajnos semmitmondó volt. Legalább nem volt elsózva.

 

Peter báránya megért egy tucat misét. A tökéletesen fűszerezett, rozéra sült kotlett és a ropogós zsírkéreg elcsábította az ízlelő gumókat.

Björn báránykompozíciója háromcsillagos volt. A fűszerrel ismét csínján bánt, de talán jobban is tette. (Bár tudnám, hogy mi volt a „csokiban”.)

 

Szólj hozzá!

Címkék: bocuse dor elődöntő

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbiszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr41321212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása