A hátralevő három versenyző – az egyszerűség kedvéért nevezzük őket Björnnek, Peternek és Danielnek - közül csupán Daniel küldte el versenymunkája leírását. Ez az oka annak, hogy a Björn és Peter fogásairól készült képeket részletes magyarázó szöveg nélkül teszem közzé.
Peter lazaca a félresikerült kompozíció mellett – a túlméretezett répa miatt – túl sós is volt.
Björn szemre tetszetős lazackölteményéből hiányzott a fűszer, ezért az íze sajnos semmitmondó volt. Legalább nem volt elsózva.
Peter báránya megért egy tucat misét. A tökéletesen fűszerezett, rozéra sült kotlett és a ropogós zsírkéreg elcsábította az ízlelő gumókat.
Björn báránykompozíciója háromcsillagos volt. A fűszerrel ismét csínján bánt, de talán jobban is tette. (Bár tudnám, hogy mi volt a „csokiban”.)
Utolsó kommentek