Hobbiszakács

Irány Stavanger!

Skandikamera / Hobbiszakács

Válogatott fotók és gaszturbálások Stockholmból

Utolsó kommentek

Címkék

Bocuse d'Or elődöntő (IV.)

2008.02.01. 17:59 :: Hobbiszakács

Daniel halfogásának meghatározhatatlan, alga-hínár-rák íze volt. A lazacfilét királyrák levében főzte, a zselét édesköményből és tok kaviárból készítette. A rákhab fölé különböző állagúra főzött karfiolból emelt tornyot. A világos alapszószt (velote) - a gyömbér- és narancsízű fehérrépagömbhöz - kagylóléből és pezsgőből főzte.
 

Ecetben salottát „sütött”, a vese- és gombaragut szarvasgombával ízesítette.

A bárányhúst (bárány)hájjal és olajbogyókkal tűzdelte. A vesét megtöltötte vagdalt pecsenyehússal, és fokhagymával-rozmaringgal-kakukkfűvel fűszerezte. A kolbászt olasz szalonnával (lardo), almával, sütőtökkel és gyömbérkrémmel ízesítette, végül báránysült szaftjátban főtt sütőtökkel fedte.

Szólj hozzá!

Címkék: bocuse dor elődöntő

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbiszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr6321232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása