Hobbiszakács

Irány Stavanger!

Skandikamera / Hobbiszakács

Válogatott fotók és gaszturbálások Stockholmból

Utolsó kommentek

Címkék

A Skandináv Pizzasütők Bajnoksága (II.)

2008.02.19. 17:53 :: Hobbiszakács

A pizzakreációk nemcsak kompozícióban, hanem az elkészítési módjában is eltértek az eredeti nápolyi pizzának EU dokumentumban hitelesített, a tészta kelesztésétől a sütésig minden apró részletre kitérő leírásától.
























Egyikük sem fárasztotta magát azzal, hogy spirálisan kenje a paradicsomszószt, vagy öntse az olívaolajat. Az egyik versenyző például kakukkfüves lében főtt céklával, kecskesajttal, mézben marinált szőlőszemekkel és dióval borította az elősütött pizzát.

















Arról nem beszélve, hogy a sütő hőmérséklete csupán 325 fok volt és nem 450 C, minek következtében a sütés időtartama is hosszabb volt: az előírt 60-90 másodperc helyett három-négy perc.

 

3 komment

Címkék: pizza

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbiszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr87345973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gasztronauta · http://gasztronautakft.hu 2008.02.20. 09:32:16

Tisztelt hobbiszakács!
Gratulálok színvonalas blogjához. Örülök annak is, hogy honlapunk olvasója. Magam is próbálkozom egy saját blog létrehozásával, több-kevesebb sikerrel.
Üdvözlettel: Gasztronauta, a hejszakácsok szakírőja.

Hobbiszakács · http://hobbiszakacs.blog.hu 2008.02.20. 18:29:17

Kedves Gasztronauta! Köszönöm :-) A hejszakacsok.hu alkoto gardajanak a szakertelme es lelkesedese miatt látogatom a lapot. Valami elkezdődött, ahhoz járulunk hozzá valamennyien. Reméljük, hogy eredménnyel.
süti beállítások módosítása