Hobbiszakács

Irány Stavanger!

Skandikamera / Hobbiszakács

Válogatott fotók és gaszturbálások Stockholmból

Utolsó kommentek

Címkék

A lazac (2)

2008.03.16. 08:07 :: Hobbiszakács

A lazachús tökéletes nyersanyag. Lehet fogyasztani hidegen-melegen, sütve-főzve, pácolva és sütve.Lazac-carpacciohoz a vékony szeletekre vágott nyers, pácolt vagy hidegen füstölt lazacra lazacikrát és apróra vágott petrezselyemlevelet szórunk. Feketeborsot őrölünk rá,…

2 komment

Címkék: lazac carpaccio

A lazac (1)

2008.03.14. 17:08 :: Hobbiszakács

Mi ez?    Ez az „átlaglazac” húsának a színe. A lazachús a színét - „webb-nyelven” #FFA07A, „photoshopul” pedig RGB 255:160:122  - a tápláléklánc egyik legfontosabb elemének, az óceánban élő apró krillben- magyar nevén…

7 komment · 1 trackback

Címkék: lazachorgász

süti beállítások módosítása