Hobbiszakács

Irány Stavanger!

Skandikamera / Hobbiszakács

Válogatott fotók és gaszturbálások Stockholmból

Utolsó kommentek

Címkék

Szex és kaja

2009.05.22. 08:29 :: Hobbiszakács

- Tegnap meghitt hangulatú vacsorára voltam hivatalos. A hölgy – te nem ismered - egykori osztálytársam, akivel az érettségi találkozón futottam össze. A kedvenc fogásomat készítette el. Zsenge borjúbélszínt gombás, tejszínes mártással. Az este csodálatosnak ígérkezett. A gyertyafény imbolygó árnyékokat vetett a selyemtapétára, rejtett hangszórókból halk zene szólt. A hús omlós volt, a selymes mártás elbűvölte az ínyemet, íze kellemes emlékeket ébresztett. Nem emlékszem, mikor éreztem magam ennyire jól. Az étkezés felénél tartottunk, éppen koccintásra emeltem a tízéves Chateau Margauxval telt poharam, amikor a vendéglátóm, arcán sejtelmes mosollyal felállt, komótos mozdulattal kioldotta az övét, kibújt a ruhájából, és… ott állt előttem meztelenül.

Teniszezés után a szaunában lazítunk. Gunnar ilyenkor magáról mesél. Ismerjük annyi ideje egymást, hogy megengedhesse magának. Megborzad az emléktől. 
– Jó, jó, de evés közben!? - méltatlankodik.
Szűnni nem akaró vigyorgásom válasz a költői kérdésre. (A történethez tartozik az, hogy hatvan éves érettségi találkozó volt. Gunnar és a Hancúrmanci közelebb állnak a nyolcvanhoz mint a hetvenhez.)
Az erotikus zátonyra futott, romantikus vacsora története megérdemel egy rövid történelmi visszatekintést. Az első erotikus étkezés Ádám és Éva nevéhez fűződik. Az előétel gránátalma volt, a főfogás pedig laposra klopfolt kígyó grillezve, paradicsomos szósszal. Utána jött a fekete leves.
A kínai császár kormányzói kvalitásait a szexuális teljesítménye alapján ítélték meg. Udvartartásához tartozott egy erotikus-szakács, aki olyan ételeket főzött, amely lehetőtette azt, hogy a főnök a több száz konkubinját nemcsak szóval, hanem testi táplálékkal is jól tartsa.
A hagyományos indiai „konyhában” a friss, tartósítószer-festék-mesterséges adalékanyag-ízerősítőnélküli, természetes nyersanyagokból készült étel nemcsak az egészségre, hanem a szerelmi életre is jó hatással van. Ezzel szemben a manapság annyira népszerű, fritőzben készült, erős illatú táplálék fáradttá, nehézkessé tesz. Aki kívánatos akar maradni, az küszöbölje ki az étrendjéből a kéjgátló utóhatással járó ételeket.
Valahol azt olvastam, hogy tévhit az az állítás, mely szerint a férfi akkor nő óriássá az ágyban, ha előtte jól bezabál hússal. Éppen ellenkezőleg, a hús egyfajta kábítószer, amitől legyengül, apátiába kerül, hiszen az emésztés igénybe veszi minden energiáját. A hús nagyon fontos energiaforrás, de óvatosan kell adagolni. Nem sütve, hanem főzve kell elkészíteni, és zöldség „párnán” kell tálalni. (Nincs jó íze? Öntsd le konyakkal, és gyújtsd meg!)
Ugyanott olvastam azt is, hogy a partnerek között ne csak az ágyban, a rövid, intim közelség pillanataiban legyen harmónia, hanem a konyhában is, ott ahol a családi élet nagy része folyik. A közös kulináris érdeklődés hozzájárulhat ahhoz, hogy a férj és a feleség - kortól és az élet problémáitól függetlenül - vonzó és szexuálisan aktív maradjon egymás számára. A következő történetből kiderül, hogy ez sem bombabiztos megoldás…
A feleség megunta a konyhatigris szerepét. Fellázadt, és a svéd egyenjogúságra hivatkozva követelte azt, hogy a férje megossza vele a konyhamunka terheit. A férj nem tudott főzni, ezért a feleség beíratta egy főzőtanfolyamra, amelyről az újságban olvasott. Ha elolvasta volna az apró betűs részt, akkor azt is megtudta volna a tanfolyamról, hogy magányos férfiak számára szervezték. A női szív – és még más - meghódítása céljából indított „romantikus gurmé” tanfolyamon tanultaktól a férj megtáltosodott, és az egyik pompás fogást a másik után készítette. Röviddel a tanfolyam elvégzése után elváltak.
Írhatják az egyik erotikus szakácskönyvet a másik után, az étkezés erotikus volta nem a fogásokon múlik, hanem azon, hogy kivel és hol. A teríték, a ruházat és a gyertyafényben csillogó szemek legfeljebb növelik a szexuális töltést. De ha a partner nem vonz, akkor nincs az az osztriga vagy tejszínhabos eper, ami lángra lobbantja a vágyat.
Arról nem beszélve, hogy a hódító szándékú férfi számára az étel másodlagos fontossággal bír. Valami kézzel csipegethető legyen, miközben vetkőzős pókert játszik a háziasszonnyal.

 

5 komment

Címkék: szex és kaja kulináris erotika erotika a konyhában

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbiszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr421123856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2009.05.22. 22:35:22

A kép meg amúgy telitalálat.
A márványhideg, rideg, megközelíthetetlen kirakati jelenség a táblájával, miszerint (!)
Olyan forró vagyok...

nagypapi · http://kozosgomba.blogspot.hu/ 2009.05.25. 08:49:09

Étkezés közbeni szexhez érdemben nem tudok hozzászólni - csak hidegtál esetében tudnám elképzelni, mert nem sok bosszantóbb van, mint ha elhül pl. a velős prítós...:))
Az viszont kétségtelen, hogy az ízlelőbimbóknak is van orgazmusa.
A magyar nyelvben létező szaftos hasonlat; "Ez többet ért, mint egy rossz b****s", vajon miben gyökeredzik?

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2009.05.25. 21:26:45

@nagypapi: Igen Salvador Dali alkotott ilyeneket a hatvanas években...

Gasper · http://tajkep.blog.hu/ 2009.05.27. 21:01:20

@Mormogi Papa: ...na meg Buñuel néhány szenzációs, késői színes filmjében :)
süti beállítások módosítása