Hobbiszakács

Irány Stavanger!

Skandikamera / Hobbiszakács

Válogatott fotók és gaszturbálások Stockholmból

Utolsó kommentek

Címkék

A sör útja

2015.03.29. 17:17 :: Hobbiszakács

hsz-sorbusz.jpg

beer-hsz.jpg

 

hsz-folosleges_ceger.jpg

4 komment

Címkék: a sör útja

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbiszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr67315970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2015.03.30. 10:43:17

Rákerestem, és nem tévedtem. Szombaton ugyanis a Városligetben jártunk és több ilyen járgányt is láttunk. (Láttam már korábban is, de a nagyobbik unokának újdonság volt :-P.)
Szóval azt mondtam rá, hogy Beercycle - de rögtön gondoltam, nem én vagyok az első, akinek ez beugrik. Még csak azt sem mondhatom, amit Karinthy; tudniillik "de én voltam az első, aki le merte írni!" - vagy valahogy így. (A "spiripiszkos" szóról szólván.)
Elég rékeresni - vagy a Wikin a "party bike" szóra.

Először azt hittem ezt a "műtárgyat" is egy ilyen túra másnapján tervezték - ám az oldalnézetből kiderül: van (ha teteje nem is, de legalább) értelme.
www.itv.com/news/london/2015-03-18/final-designs-for-a-major-new-bridge-over-the-thames/
:-D

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2015.03.30. 10:48:57

Az kimaradt, hogy - akárhol volt is az első - a budapesti nem az egyetlen ilyen járgány.

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2015.04.01. 21:29:12

@fiam: Hááát... nem értem készült, az biztos :-)
Balhéskocsinak is nevezhetném, mivel a rajta ülők eléggé hangosan tudatják a külvilággal, hogy ők jól érzik magukat, a kívülállók meg le vannak... sajnálva.
A csendbontókat megfogni pedig nehéz lenne, mivel mozgásban vannak. Igaz, fő mozgási területük a Városliget és az Andrássy út úgynevezett szervizútja - amit végre bicikliúttá is minősítettek. Mert az, hogy a sétaúton a gyalogosok kapkodhatták a fejüket, hogy merről jön egy bringa - az minősíthetetlen volt...
süti beállítások módosítása