Hobbiszakács

Irány Stavanger!

Skandikamera / Hobbiszakács

Válogatott fotók és gaszturbálások Stockholmból

Utolsó kommentek

Címkék

Sakk!

2015.06.23. 12:21 :: Skandi kamera

sk-ph-azh_0677-2.jpg

7 komment

Címkék: Sakk

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbiszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr257567032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fiam · http://csajszinene.blogspot.com/ 2015.06.24. 10:04:34

Halihó!

Az úr hátulról nagyon hajaz Moldova Györgyre.
A kishölgy csodaszép és vélhető, hogy nagyon okos. (Mindazon tulajdonságok birtokában van, amiket én nélkülözni vagyok kénytelen, sajnos.)

Már csak két éjszaka és talán többet már nem kell éjszakáznom.

Hobbiszakács · http://hobbiszakacs.blog.hu 2015.06.24. 10:51:25

@Mormogi Papa: @fiam: Sakkozást népszerűsítő bemutatón fotóztam egy stockholmi bevásárlóközpontban. Megkapott a meseországba illő tekintetből áradó, őszinte kiváncsiság, gyermeki nyíltság.

Benikuty 2015.06.24. 20:28:20

@Hobbiszakács: furcsa kontrasztot mutat a ruha és viselője.

Attilajukkaja 2015.06.29. 12:03:23

@Benikuty:
Maga a gyermeklany ruhazata mutat egy fura kontrasztot azzal szemben, amit mi elkonyveltunk volna egy ilyen muszlim leanykarol, illetve a kepessegeirol.
...Vagy egy magyar ciganyrol. Vagy akarkirol.
Visszaterve a kepre. Egy gyermekleany kepet latjuk, aki mar valoszinuleg Svedorszagban szuletett. Viseli a fejkendot, ugyanakkor valamelyik holywoodi rajzfilmfiguraert is odavan, mert az osztalytarsai is szivesen viselik a polojukon. Probal alkalmazkodni, de a szulei csak immel-ammal engedik. Kiveteles tehetsege van a sakkhoz. Valoszinuleg mashoz is, mert az agya nincs beprogramozva a rabszolgasagra vagy a gyerekszulesre.
A kerdes, hogy Europa (Magyarorszag) mennyire ismeri fel a bevandorlok emberi erteket, tehetseget? Hogy azok nem csak veszelyt jelentenek egy orszag gazdasagara.
Kerdes, hogy a befogado orszagok hajlandoak-e foglalkozni a masodik vagy harmadik generacioval. Szannak-e rajuk eleg figyelmet. Mert ha nem, ..akkor jonnek a robbantasok meg egyeb szornyusegek.
Es nem tudjuk, hogy akkor ennek a kislanynak mi lesz a sorsa,...de most meg van eselyunk arra, hogy befolyasoljuk. ;o)

Hobbiszakács · http://hobbiszakacs.blog.hu 2015.06.30. 06:59:59

@Attilajukkaja: "Probal alkalmazkodni..." mint minden gyermek. Pozitív hozzáállás - mindkét oldalról - a megoldás az élet nagy problémáira.
süti beállítások módosítása