Hobbiszakács

Irány Stavanger!

Hobbiszakács / Skandikamera

Válogatott gaszturbálások Stockholmból

Utolsó kommentek

Címkék

Békegém

2017.03.29. 07:57 :: Hobbiszakács

8 komment

Címkék: Szürke gém

Vízijárgány bemutató a stockholmi "hajó-csónak-bárka" vásáron

2017.03.27. 10:47 :: Hobbiszakács

3 komment

Címkék: víziroller

Gém daruval

2017.03.23. 09:59 :: Hobbiszakács

35 komment

Címkék: szürke gém nem kócsag gém és daru

Szúrópróba

2017.03.20. 08:26 :: Hobbiszakács

Hetek óta fájt a térdem, méghozzá nagyon. Nem emlékszem rá, hogy megütöttem volna. Egyik napról a másikra tört rám a fájdalom. A röntgen nem mutatott ki elváltozást. Az orvos a kímélő életmódon kívül enyhe fájdalomcsillapítót javasolt. - Akupunktúra – mondta ellentmondást nem tűrő hangon a…

6 komment

Címkék: Akupunktúra Buddha és Tao

Tavaszjelek a "hattyúk taván"

2017.03.13. 08:18 :: Hobbiszakács

4 komment

Címkék: Stockholm tavasz Stockholmban Tavaszvárás

Aki a svédeknél tanult meg főzni – Csodabogár vendégposztja

2017.03.10. 07:54 :: Hobbiszakács

Csodabogár, a Polaris blog szorgalmas látogatója szerint "ezidáig Ursae Minoris az egyetlen ember, aki a svédeknél nem tanult meg főzni.” Kérésemre megírta találkozását a svéd konyhával. 1965-öt írunk, budapesti nő pénz és nyelvtudás nélküli becsöppen Stockholmba. Pici pénzecskémen megpróbáltam…

12 komment

Címkék: Stockholm Csodabogár Svéd konyha

A zöld halászlé

2017.03.06. 07:58 :: Hobbiszakács

Ezt a szentségtöréssel is felérő gasz(tro)tettet Nick Balla, a San Francisco-i Bar Tartine étterem séfje követte el. Balla Michiganban született, gimnáziumba Budapesten járt, majd az érettségi után visszatért Amerikába. A Culinary Institute of America elvégzése után gyakran látogatott Japánba, és az…

19 komment

Címkék: Nick Balla zöld halászlé

Zöldre van a, zöldre van a...

2017.03.02. 08:59 :: Skandi kamera

... rácsos kapu festve.

6 komment

Címkék: Stockholm Djurgården Zöldre van a