Hobbiszakács

Irány Stavanger!

Skandikamera / Hobbiszakács

Válogatott fotók és gaszturbálások Stockholmból

Utolsó kommentek

Címkék

Sós és édes - Halloumi vörösáfonya lekvárral

2018.05.02. 06:24 :: Hobbiszakács

sk2-dsc05737_1.jpg

Hozzávalók:

Halloumi, vörösáfonya (vagy más, például törpemálna) lekvár, liszt és napraforgó olaj a fritírozáshoz.

sk2-dsc05701.jpg

Halloumi

Elkészítés:

sk2-dsc05709.jpg

A hasábokra vágott halloumit megforgatom lisztben, és...

sk2-dsc05722.jpg

...forró olajban megsütöm (fritírozom).

sk2-dsc05730.jpg

Lekvárba mártogatom, és megeszem.

Szólj hozzá!

Címkék: halloumi vörösáfonya lekvár

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbiszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr9313882300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása