Hobbiszakács

Irány Stavanger!

Skandikamera / Hobbiszakács

Válogatott fotók és gaszturbálások Stockholmból

Utolsó kommentek

Címkék

Lazacsors

2011.02.25. 09:47 :: Hobbiszakács

 

 

 

 

 

 

 

 

9 komment

Címkék: svédország lazac stockholm årets kock 2011 2011 svéd szakácsa

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbiszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr952675213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"saját levében" · http://sajatleveben.blogspot.com 2011.02.25. 13:03:02

Óóóó, boldog ország! Akkor is ha csak négy hónap múlva jön az első meleg nap!

Benikuty 2011.02.25. 18:20:53

a maradék a macskáké?

nemvagyokmesterszakacs · http://nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com 2011.02.25. 19:14:31

Éppen ma készítetettem hirtelen sült fűszeres norvég lazacot en papillote zöldséggel! Pedig ritkán készítek, mert csak a lányom és én szeretjük. El is határoztam, hogy most már kéthetente elkészítem.
Rájöttem, hogy az északiaknak és a mediterrán oszágokban élőknek király dolga van, 15 perc leforgása alatt a komplett vacsora az asztalon. Ha tovább készül csak kárára válik.:)

Hobbiszakács · http://hobbiszakacs.blog.hu 2011.02.26. 15:55:04

@"saját levében": Már csak három hónap és 28 nap múlva! :-))

@Benikuty: Nem hiszem, hogy - az előzmények ismeretében - megennék. :-) Inkább komposzt.

@nemvagyokmesterszakacs: Igen, a legtöbb halétel pofonegyszerű. Horgászok a frissen kifogott szemlinget filézik, és wasabis szójába mártogatva eszik.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2011.02.26. 21:28:10

Szép-szép, de nem az én ételem...
És ekkora pazarlást!!!!!

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2011.02.26. 22:07:03

@Enchantée: Nem vagyok túlzottan halas. De egyszer ettem (kíváncsiságból) egy lazac krémlevest. Azóta is emlegetjük a sógornőmmel - Ő szintén kipróbálta.
Egészen különösen finom volt. Pedig nagy leveses se vagyok :-)))

Hobbiszakács · http://hobbiszakacs.blog.hu 2011.02.27. 17:26:52

@Enchantée: Az bizony. Több hónapos előkészület, drága nyersanyagok, három óra megfeszített munka azért, hogy belepiszkáljanak, és utána a szemétbe dobják. Ez történik az élet más területein. Ki tudja, hogy mi lesz az eladatlan divatcikkekkel, a ruhákkal, az elektronikával és a sportautókkal?

Így haladunk előre. Azt mondják.
:-)

Hobbiszakács · http://hobbiszakacs.blog.hu 2011.02.27. 17:36:34

@Mormogi Papa: Nem kell restelned a gyengeséged :-))) A krémlevesek nagyon finomak.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2011.02.27. 19:55:40

@Mormogi Papa: Az még eddig nem volt az életemben, és túl sok veszélyét sem látom, hogy valaha megkóstolnám... ;)
@Hobbiszakács: Fogyasztói társadalomban élünk, dobáljuk ki a még jót is, míg máshol éheznek, vagy tudnák hasznát venni ruházatnak, elektronikának, stb.... Persze tisztelet a kivételnek, mert azért reményeim szerint egyre többen vannak. :)
süti beállítások módosítása