Hobbiszakács

Irány Stavanger!

Hobbiszakács / Skandikamera

Válogatott gaszturbálások Stockholmból

Utolsó kommentek

  • Mormogi Papa: A lábak állása valóban emlékeztet a foltos nyakorjánra :-) (Nyelvújítás kori ötlet a zsiráf magyar nevére :-P) Érdekes, hogy több nyelv is gázlómadárról nevezte el az emelő szerkezetet... nyilván ... (2020.06.02. 21:08) A zsiráf és a hattyú
  • Mormogi Papa: Úgy látom, még mindig nem megy a dupla Nelson :-P (2020.05.29. 16:50) Birkózó bocsok
  • Mormogi Papa: @Hobbiszakács: Magánszféra. (2020.05.27. 21:01) A mama kedvence
  • Hobbiszakács: @Mormogi Papa: a többi (négy) bocs megállás nélkül bírkózik. A "dupla Nelsonon" kívül minden fogást kipróbálnak. Két óra tájban a mama morrant egyet, amire a a bocsok hanyatt homlok utána rohannak, ... (2020.05.27. 15:41) A mama kedvence
  • Mormogi Papa: Na és a többi? Ő a kivételezett ? (2020.05.27. 12:25) A mama kedvence
  • Mormogi Papa: @Hobbiszakács: Halszemmel? (2020.05.25. 23:04) Koronaidők a Skansenben
  • Hobbiszakács: @Mormogi Papa: Szemmel látható volt, hogy szemmel tartott engem. Nem nézte jó szemmel, hogy zavarom ebéd közben. :-) (2020.05.25. 18:31) Koronaidők a Skansenben
  • Hobbiszakács: @Benikuty: Helyigényes, és könnyen feledésbe merül. (2020.05.25. 11:51) Lazac zöldborsóval
  • Benikuty: @Hobbiszakács: Alaplevet általában 10 kg anyagból követek el, aztán kiporciózva megy a mélyhűtőbe. Persze helyigényes. A hallal kapcsolatban teljesen egyetértünk, harcsát kizárólag bundázva csinálok... (2020.05.25. 11:30) Lazac zöldborsóval
  • Mormogi Papa: Köszönöm, különösen a mókit (2020.05.25. 11:01) Koronaidők a Skansenben
  • Hobbiszakács: @Benikuty: Az sk. alaplével az a gond, hogy csak akkor nincs kéznél, amikor épp szükség van rá. Harcsa állaga a tőkehaléhoz hasonlít, azaz könnyen előfordul, hogy szétfő. A lazac egészben marad me... (2020.05.25. 09:37) Lazac zöldborsóval
  • Hobbiszakács: @Mormogi Papa: Méghozzá fagyos tavaszi! :-) Ne panaszkodjak, mert tegnap már 16 fok volt a tengerparton. (2020.05.25. 09:32) Lazac zöldborsóval
  • Benikuty: Ha az én alaplevem sk., a hal pedig szürkeharcsa, az gond? Esetleg a hal diópanírban, vajon sütve...Borsó sok petrezselyemmel közvetlen a kertből. Izgalmas, kösz! :) (2020.05.24. 20:54) Lazac zöldborsóval
  • Mormogi Papa: Szép ez a tavaszi tál (2020.05.24. 11:58) Lazac zöldborsóval
  • Mormogi Papa: Holnap hajnalban (ma 24:00-tól) kezdődik a nyitás nálunk. A "szépkorúaknak fenntartott vásárlási időszelet" még marad, meg a közlekedési eszközökön a maszkabál. Mi is hordjuk a zabostarisznyát :-P A... (2020.05.17. 14:51) A mielőbbi viszontlátásra Budapest!
  • Utolsó 20

Címkék

Képes villámriport az első Szakács Európa Bajnokságról (2)

2008.07.04. 13:20 :: Hobbiszakács

 

 

Norvég, dán és svéd a helyes sorrend

Stavanger, 2008 július 3.

Felhőtlen ég, 25 fok árnyékban: ilyenkor a legszebbek a fjordok.

A délutáni eredményhírdetésre igyekvő "Pali bácsival" és sleppjével a Stavanger Forum udvarán futottam össze.

A francia zászlóhoz a két csinos hölgy már megvolt, és csak egy fotós hiányzott. Rajtam aztán nem múlott...

 

A legjobb lazacért és a legjobb bárányért járó különdíjat a zsűri a franciának ítélte. Ezek után senkit sem lepett meg az, hogy az első Bocuse d'Or Szakács Európa Bajnokság győztesének a... norvég Geir Skeie-t kiáltották ki.

 

 

Találós kérdés: A francia-norvég tengelyt képviselő díszvendégek közül vajon ki francia és ki norvég?

 

 

Az izgalmak ezzel nem értek véget

 

 

 És íme a végeredmény:

 

 

 A karneválnak vége, a reflektorok kihúnytak.

 

11 komment

Címkék: képes villámriport az első szakács európa bajnokságról (2) beszámoló az első szakács európa bajnokságról

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbiszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr76552965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maybach 2008.07.04. 13:31:42

A 16. hely jó vagy rossz? Az olasz és spanyol csapat előtt.

Benikuty 2008.07.04. 23:34:25

A válasz a magyar szakácsok arcán:(

maybach 2008.07.05. 07:46:08

A csalódottságot értem. Minden verseny olyan, hogy aki elindul nyerni akar. Különben minek indul? A realitás érdekel. Első verseny, ha jól olvastam. Volt előzetes esélylatolgatás?

Benikuty 2008.07.05. 13:35:55

Maybach, a magyar csapat itthoni válogatása ügyén két konkurens gittegylet feszült egymásnak. Az MNGSZ, illetve az MGE(www.bovosszakacs.hu) Kis magyar síkkomédia:( Utóbbi szerint előbbi posztkomcsi kövület, de mégis ők selejtejhettek.
Valahogy nekem a két magyar ebtenyésztő egylet, meg a számtalan bokx szöv. analógiája rémlik fel.

Hobbiszakács · http://hobbiszakacs.blog.hu 2008.07.05. 16:07:53

A legutolsó jelentés szerint Spanyolország a 14., Magyarország pedig a 17. helyen végzett.

Fiskális 2008.07.07. 09:22:29

Az összes kaja-fotó és a szakácsok:

www.bocusedor.com/eu/en/presse/photos_1.php

Teljes eredménylista miért nincs kint?

Attilajukkaja 2008.07.07. 22:03:09

Eleg snassz!
Buszkesegre semmi okunk.
De csuggedni sem szabad, csak eszre kell vennunk, hogy a magyar nagykepusegunk mogott egy nagy NULLA leledzik.
Jo reggelt, honfitarsak! Szedjetek vegre ossze magatokat.

maybach 2008.07.08. 10:45:33

Én, hála Fiskális és Hobbiszakács közreműködésének, úgy látom, hogy csepp okunk sincs szégyenkezni. Az ízekről persze nincs ismeretem, de a külalak nem marad el a többi versenyző munkájától.
A hazai pálya pedig mindig lejt.