
Elkészítés:



Az olajozott fóliából bagyut köt, és gyöngyöző vízben pontosan 5 percig főzi...





A buggyantott tojást panírozza és olajban megsüti...

Vajban pirított tósztkenyéren spenótágyra rakja, és hollandi mártással tálalja.
Válogatott fotók és gaszturbálások Stockholmból

Elkészítés:



Az olajozott fóliából bagyut köt, és gyöngyöző vízben pontosan 5 percig főzi...





A buggyantott tojást panírozza és olajban megsüti...

Vajban pirított tósztkenyéren spenótágyra rakja, és hollandi mártással tálalja.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Utolsó kommentek