"A szakácskönyvek piaca telítődött, nem érdemes tovább fűzni a témát."
Ez a jóslat tíz évvel ezelőtt egy gasztronómiai eseményen hangzott el. A történelem azóta nap mint nap megcáfolja ezt a kijelentést.

A hátlap... és a borító

Home-o-erotikus szakácskönyv
A konyhai eszközöket tervezők és dizájnerek mozgástere ennél jóval korlátozottabb. Ők a krumplipucoló és a mosogatószivacs tökélyre fejlesztése után a Himalája sóban élik ki a kreativitásukat.

Himalája sóból készült kőlapok.
A használati utasításból kiderül, hogy Borsószem hercegkisasszonynál is kényesebb. Leginkább ütésre, hőre és nedvességre érzékeny.
És most jöjjön az évezred vívmánya: a sóreszelő!

Haladjon a korral: Sózzon reszelt sóval!


Utolsó kommentek