Hobbiszakács

Irány Stavanger!

Hobbiszakács / Skandikamera

Válogatott gaszturbálások Stockholmból

Utolsó kommentek

  • Mormogi Papa: A lábak állása valóban emlékeztet a foltos nyakorjánra :-) (Nyelvújítás kori ötlet a zsiráf magyar nevére :-P) Érdekes, hogy több nyelv is gázlómadárról nevezte el az emelő szerkezetet... nyilván ... (2020.06.02. 21:08) A zsiráf és a hattyú
  • Mormogi Papa: Úgy látom, még mindig nem megy a dupla Nelson :-P (2020.05.29. 16:50) Birkózó bocsok
  • Mormogi Papa: @Hobbiszakács: Magánszféra. (2020.05.27. 21:01) A mama kedvence
  • Hobbiszakács: @Mormogi Papa: a többi (négy) bocs megállás nélkül bírkózik. A "dupla Nelsonon" kívül minden fogást kipróbálnak. Két óra tájban a mama morrant egyet, amire a a bocsok hanyatt homlok utána rohannak, ... (2020.05.27. 15:41) A mama kedvence
  • Mormogi Papa: Na és a többi? Ő a kivételezett ? (2020.05.27. 12:25) A mama kedvence
  • Mormogi Papa: @Hobbiszakács: Halszemmel? (2020.05.25. 23:04) Koronaidők a Skansenben
  • Hobbiszakács: @Mormogi Papa: Szemmel látható volt, hogy szemmel tartott engem. Nem nézte jó szemmel, hogy zavarom ebéd közben. :-) (2020.05.25. 18:31) Koronaidők a Skansenben
  • Hobbiszakács: @Benikuty: Helyigényes, és könnyen feledésbe merül. (2020.05.25. 11:51) Lazac zöldborsóval
  • Benikuty: @Hobbiszakács: Alaplevet általában 10 kg anyagból követek el, aztán kiporciózva megy a mélyhűtőbe. Persze helyigényes. A hallal kapcsolatban teljesen egyetértünk, harcsát kizárólag bundázva csinálok... (2020.05.25. 11:30) Lazac zöldborsóval
  • Mormogi Papa: Köszönöm, különösen a mókit (2020.05.25. 11:01) Koronaidők a Skansenben
  • Hobbiszakács: @Benikuty: Az sk. alaplével az a gond, hogy csak akkor nincs kéznél, amikor épp szükség van rá. Harcsa állaga a tőkehaléhoz hasonlít, azaz könnyen előfordul, hogy szétfő. A lazac egészben marad me... (2020.05.25. 09:37) Lazac zöldborsóval
  • Hobbiszakács: @Mormogi Papa: Méghozzá fagyos tavaszi! :-) Ne panaszkodjak, mert tegnap már 16 fok volt a tengerparton. (2020.05.25. 09:32) Lazac zöldborsóval
  • Benikuty: Ha az én alaplevem sk., a hal pedig szürkeharcsa, az gond? Esetleg a hal diópanírban, vajon sütve...Borsó sok petrezselyemmel közvetlen a kertből. Izgalmas, kösz! :) (2020.05.24. 20:54) Lazac zöldborsóval
  • Mormogi Papa: Szép ez a tavaszi tál (2020.05.24. 11:58) Lazac zöldborsóval
  • Mormogi Papa: Holnap hajnalban (ma 24:00-tól) kezdődik a nyitás nálunk. A "szépkorúaknak fenntartott vásárlási időszelet" még marad, meg a közlekedési eszközökön a maszkabál. Mi is hordjuk a zabostarisznyát :-P A... (2020.05.17. 14:51) A mielőbbi viszontlátásra Budapest!
  • Utolsó 20

Címkék

Hiánypótló kulináris újdonságok

2016.10.05. 11:11 :: Hobbiszakács

"A szakácskönyvek piaca telítődött, nem érdemes tovább fűzni a témát."

Ez a jóslat tíz évvel ezelőtt egy gasztronómiai eseményen hangzott el. A történelem azóta nap mint nap megcáfolja ezt a kijelentést.

hiany-2.jpg

A hátlap... és a borító

hiany-1.jpg

Home-o-erotikus szakácskönyv

A konyhai eszközöket tervezők és dizájnerek mozgástere ennél jóval korlátozottabb. Ők a krumplipucoló és a mosogatószivacs tökélyre fejlesztése után a Himalája sóban élik ki a kreativitásukat. 

himalaya-2.jpg

Himalája sóból készült kőlapok.

A használati utasításból kiderül, hogy Borsószem hercegkisasszonynál is kényesebb. Leginkább ütésre, hőre és nedvességre érzékeny.

És most jöjjön az évezred vívmánya: a sóreszelő!

himalaja-20160828_121307.jpg

Haladjon a korral: Sózzon reszelt sóval!

 

 

 

 

13 komment

Címkék: Himalája só Szakácskönyv Sóreszelő Sólap Home-o-erotikus szakácskönyv

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbiszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr9411769859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2016.10.05. 15:07:57

Csak a változatosság kedvéért, nem lehetne legalább néha egy kis Nőstényalája? Netán melléje? :-P

Attilajukkaja 2016.10.06. 11:38:19

"Leginkább ütésre, hőre és nedvességre érzékeny."
He-he! Ilyesmiket szerencsere mar nalunk is lehet kapni par eve. A sodaralorol nem is szolva. Igaz, a soreszelo meg nekem is uj, de a hulyenek is megeri! Lereszelheted vele a vagodeszkat. :o)
Amugy mindig erdekelt, ha egy ilyen sodeszkan szeletelsz, azzal egyben sozod is az alapanyagot?

@Mormogi Papa:
Ugyan ma'! Ez a konyv kifejezetten a ferfiak kenyezetetesere irodott. Ne legy telhetetlen! ;o)

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2016.10.06. 13:55:35

Illetve... kinek a pap, kinek a lelkész? :-P

A japán mangákban inkább lányok tűnnek föl egy szál kötényben. Nekem az esztétikusabb pár fokkal :-P
(Persze én csak egy hímsoviniszta bumburnyák vónék :-)

Attilajukkaja 2016.10.06. 13:58:32

@Mormogi Papa:
Arra utaltam, hogy a szerzo az LMBT aktiv tagja. Igy mar erthetobb?

Hobbiszakács · http://hobbiszakacs.blog.hu 2016.10.06. 15:43:38

@Attilajukkaja: A leírás és a használati utasítás szerint nem kell megsózni a rajta sütött halat-vadat. Arról már nem ír, hogy vén kecskék megnyalhatják-e vagy sem.

@Mormogi Papa: Egy biztos: pucér szakácsnak a konyhában a helye!

:-)

Attilajukkaja 2016.10.06. 15:50:20

@Hobbiszakács:
"Arról már nem ír, hogy vén kecskék megnyalhatják-e vagy sem."
:o))) Ven szakacsoknak viszont kulonosen ajanljak.

"pucér szakácsnak a konyhában a helye"
Ho-ho! De nem nalunk! Nem szeretem a szo"rt a kajaban.

Hobbiszakács · http://hobbiszakacs.blog.hu 2016.10.06. 16:29:15

@Attilajukkaja: Milyen szőr, ha sapka van a fején?!
:-)

Vagy nem?
:-))))))))))

Attilajukkaja 2016.10.06. 16:34:10

@Hobbiszakács:
:o)))
Nyuszikaknak kotelezo a sapka,... de az en szakacsom amugy se a konyhaban meztelenkedjen. Van erre a celra egy masik szobank. ;o)

Hobbiszakács · http://hobbiszakacs.blog.hu 2016.10.06. 16:55:01

@Attilajukkaja: Felvágunk, felvágunk? :-)

Apropó - hogy zárkózzunk fel Mormogihoz -) - amikor a menzán szőrszálat találtunk az ételben, azt mondtuk, hogy "átlépett a szakácsnő a fazékon".

Attilajukkaja 2016.10.06. 17:23:51

@Hobbiszakács:
"Felvágunk, felvágunk? :-)"
Ha mar mashol nem megy, lagalabb itt hadd probalkozzam!

"átlépett a szakácsnő a fazékon"
Ezt meg nem hallottam, de jooooo! :o)
A legjobb, hogy lehet, hogy igy is tortent!
Annak idejen sorban alltunk a menzan es olyan helyen alltam, ahonnan volt egy szuk ralatasi res a konyhara. Arra figyeltem fel, hogy surun karomkodik az egyik szakacsno, ezert belestem. Egy 15 literes fazek fott krumpli borult ki a kore, amit suru anyazas kozepette rugdosott vissza a papucsaval az edenybe.
Mit mondjak? Aznap rizst kertem koretnek.

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2016.10.07. 09:27:47

@Attilajukkaja:
"Do not UNDERESTIMATE me !!!"

Éppen erre utaltam a második kommentben. Nem mintha számítana...

A menzai szőrszál mindennapos utalás volt - legalábbis a fiúk körében. A nyuszi pedig megintcsak divatos cosplayer's suit.

A vén kecskéről meg beugrik Merle klasszikus idézete (állítólag közmondás vagy szólásmondás volt Frankhon délvidékén):
"A vén róka is megnézi a csirkét, ha nem is próbál futni utána."

Attilajukkaja 2016.10.07. 10:24:08

@Mormogi Papa:
"Do not UNDERESTIMATE me !!!"
Sohasem tennek ilyet, es orulok, hogy ertettuk egymast. ;o)

A ven kecskes mondoka is jo!