Hobbiszakács

Irány Stavanger!

Hobbiszakács / Skandikamera

Válogatott gaszturbálások Stockholmból

Utolsó kommentek

Címkék

Årets kock 2008 - Képes riport egy szakácsfesztiválról (II.)

2008.02.10. 15:22 :: Hobbiszakács

Az Év szakácsa verseny huszonötödik, jubileumi versenyét, és ezáltal a 2008-as Év Szakácsa címet, a tavalyi második helyezett Tom Sjöstedt nyerte.
































 

A tálalás szépsége és a kifogástalan tehnika méltó győztest eredményezett” – hangzott a zsűri indokolása.

Tom győztes halastála:

 

Variáció káposztára, édesköményre és karfiolra, pirított vajjal ízesített karórépa-püre, tojásrolád ikrával, előzőleg tönkölybúzalisztben (dinkelben) megforgatott, sült törpemaréna torma-alaplével.

Tom szabadonválasztott, organikus marhahúson alapuló fogása:

Ropogósra sült marhabélszín, tarjából-szalonnából és sárga céklából készült, sülthagymával csúcsozott disznósajt (kocsonya) citrommal savanyított szezonzöldség, papsapkagomba, zeller- és mogyorópüre – mindez vörösbormártással és pirított vajjal.

1 komment

Címkék: képes riport egy szakácsfesztiválról

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbiszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr27333633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilajukkaja 2008.05.30. 13:24:35

Mi az, hogy piritott vaj?