Hobbiszakács

Irány Stavanger!

Skandikamera / Hobbiszakács

Válogatott fotók és gaszturbálások Stockholmból

Utolsó kommentek

Címkék

Gasztrokönyveim (1) - Egy gasztrokalandor naplójából

2014.04.27. 09:55 :: Hobbiszakács

Kedvenc gasztrokalandornőm mosolyra késztető könyvét annak ajánlom, aki hiányolja a humort a gombaként szaporodó szakácskönyvekből. A "Saját levében" gasztroblog ritka kivételt képez a  derűt következetesen mellőző háziasszony-posztok halmazában.

Sajatleveben-1.jpg

Az intenzív kertészkedést szédítő magasságokba emelő Szerző a nyersanyagot és az inspirációt a garázstetőre kiterjesztett, az időjárástól és a macskakommandó jóindulatától függő Szemiramisz kertjéből szerzi. Igazi gasztrobűvész, aki az ereszcsatornából varázsol levest, amikor éppen nem krumplit termeszt jutazsákban.

 Sajatleveben-3.jpg

Az olvasó a könyvből megismerkedhet a fotelkertész ellenségével, a gonosz palántaárussal, és a szerelemgolyót áruló huncut sarki hentessel, valamint a homo gastroblogicus paleohungaricus mindennapjaival.

Sajatleveben-2.jpg

2 komment

Címkék: Egy gasztrokalandor naplójából Saját levében Draskovich Edina Gasztrokönyveim (1)

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbiszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr456092214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása