Hobbiszakács

Irány Stavanger!

Hobbiszakács / Skandikamera

Válogatott gaszturbálások Stockholmból

Utolsó kommentek

  • Mormogi Papa: Úgy látom, még mindig nem megy a dupla Nelson :-P (2020.05.29. 16:50) Birkózó bocsok
  • Mormogi Papa: @Hobbiszakács: Magánszféra. (2020.05.27. 21:01) A mama kedvence
  • Hobbiszakács: @Mormogi Papa: a többi (négy) bocs megállás nélkül bírkózik. A "dupla Nelsonon" kívül minden fogást kipróbálnak. Két óra tájban a mama morrant egyet, amire a a bocsok hanyatt homlok utána rohannak, ... (2020.05.27. 15:41) A mama kedvence
  • Mormogi Papa: Na és a többi? Ő a kivételezett ? (2020.05.27. 12:25) A mama kedvence
  • Mormogi Papa: @Hobbiszakács: Halszemmel? (2020.05.25. 23:04) Koronaidők a Skansenben
  • Hobbiszakács: @Mormogi Papa: Szemmel látható volt, hogy szemmel tartott engem. Nem nézte jó szemmel, hogy zavarom ebéd közben. :-) (2020.05.25. 18:31) Koronaidők a Skansenben
  • Hobbiszakács: @Benikuty: Helyigényes, és könnyen feledésbe merül. (2020.05.25. 11:51) Lazac zöldborsóval
  • Benikuty: @Hobbiszakács: Alaplevet általában 10 kg anyagból követek el, aztán kiporciózva megy a mélyhűtőbe. Persze helyigényes. A hallal kapcsolatban teljesen egyetértünk, harcsát kizárólag bundázva csinálok... (2020.05.25. 11:30) Lazac zöldborsóval
  • Mormogi Papa: Köszönöm, különösen a mókit (2020.05.25. 11:01) Koronaidők a Skansenben
  • Hobbiszakács: @Benikuty: Az sk. alaplével az a gond, hogy csak akkor nincs kéznél, amikor épp szükség van rá. Harcsa állaga a tőkehaléhoz hasonlít, azaz könnyen előfordul, hogy szétfő. A lazac egészben marad me... (2020.05.25. 09:37) Lazac zöldborsóval
  • Hobbiszakács: @Mormogi Papa: Méghozzá fagyos tavaszi! :-) Ne panaszkodjak, mert tegnap már 16 fok volt a tengerparton. (2020.05.25. 09:32) Lazac zöldborsóval
  • Benikuty: Ha az én alaplevem sk., a hal pedig szürkeharcsa, az gond? Esetleg a hal diópanírban, vajon sütve...Borsó sok petrezselyemmel közvetlen a kertből. Izgalmas, kösz! :) (2020.05.24. 20:54) Lazac zöldborsóval
  • Mormogi Papa: Szép ez a tavaszi tál (2020.05.24. 11:58) Lazac zöldborsóval
  • Mormogi Papa: Holnap hajnalban (ma 24:00-tól) kezdődik a nyitás nálunk. A "szépkorúaknak fenntartott vásárlási időszelet" még marad, meg a közlekedési eszközökön a maszkabál. Mi is hordjuk a zabostarisznyát :-P A... (2020.05.17. 14:51) A mielőbbi viszontlátásra Budapest!
  • Hobbiszakács: @"saját levében": És ha tálalás előtt mikroban megmelegíted, épp úgy megéget, mint a mekis változata :-) (2020.05.13. 13:03) Forró almás pite
  • Utolsó 20

Címkék

Tükörtojás ropogós parmezánhálón

2015.05.13. 08:39 :: Hobbiszakács

hsz-ph-azh_0361.jpg

1. Parmezánt reszelsz,

hsz-azh_0314.jpg

2. serpenyőben (épp hogy) megolvasztod,

hsz-azh_0321.jpg

3.tojást ütsz rá, és megsózod,

hsz-azh_0338.jpg

4. lefeded, és megsütöd.

hsz-azh_0323.jpg

5. Tálalod,

hsz-azh_0345.jpg

6. és megeszed.

hsz-ph-azh_0361.jpg

5 komment

Címkék: tükörtojás parmezánháló

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbiszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr857454436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilajukkaja 2015.05.13. 15:26:57

Ez milyen jo otlet! :o)
Miert kell lefedni? Mi szarad ki? A sajt? Vagy ugy altalaban ajanlatos lefedni?

Hobbiszakács · http://hobbiszakacs.blog.hu 2015.05.14. 11:06:41

@Enchantée: Miazhogy! :-))
@Attilajukkaja: Azért kell lefedni, mert ha nem, akkor a sajt megég mire a tükörtojás elkészül. Ha befedem, akkor a tojás fentről is "sül".

"saját levében" · http://sajatleveben.blogspot.com 2015.05.15. 21:48:25

Ááááá.... összefutott a nyáj a számban! Ki lesz próbálva!

Attilajukkaja 2015.05.18. 11:37:32

@Hobbiszakács:
Logikus valasz! Valami hasonlora tippeltem, ...de jo magatol a Mesterol kapni a valaszt.