1. Parmezánt reszelsz,
2. serpenyőben (épp hogy) megolvasztod,
3.tojást ütsz rá, és megsózod,
4. lefeded, és megsütöd.
5. Tálalod,
6. és megeszed.
Válogatott fotók és gaszturbálások Stockholmból
1. Parmezánt reszelsz,
2. serpenyőben (épp hogy) megolvasztod,
3.tojást ütsz rá, és megsózod,
4. lefeded, és megsütöd.
5. Tálalod,
6. és megeszed.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Utolsó kommentek