Hobbiszakács

Irány Stavanger!

Skandikamera / Hobbiszakács

Válogatott fotók és gaszturbálások Stockholmból

Utolsó kommentek

Címkék

Tükörtojás ropogós parmezánhálón

2015.05.13. 08:39 :: Hobbiszakács

hsz-ph-azh_0361.jpg

1. Parmezánt reszelsz,

hsz-azh_0314.jpg

2. serpenyőben (épp hogy) megolvasztod,

hsz-azh_0321.jpg

3.tojást ütsz rá, és megsózod,

hsz-azh_0338.jpg

4. lefeded, és megsütöd.

hsz-azh_0323.jpg

5. Tálalod,

hsz-azh_0345.jpg

6. és megeszed.

hsz-ph-azh_0361.jpg

5 komment

Címkék: tükörtojás parmezánháló

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbiszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr977454436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilajukkaja 2015.05.13. 15:26:57

Ez milyen jo otlet! :o)
Miert kell lefedni? Mi szarad ki? A sajt? Vagy ugy altalaban ajanlatos lefedni?

Hobbiszakács · http://hobbiszakacs.blog.hu 2015.05.14. 11:06:41

@Enchantée: Miazhogy! :-))
@Attilajukkaja: Azért kell lefedni, mert ha nem, akkor a sajt megég mire a tükörtojás elkészül. Ha befedem, akkor a tojás fentről is "sül".

"saját levében" · http://sajatleveben.blogspot.com 2015.05.15. 21:48:25

Ááááá.... összefutott a nyáj a számban! Ki lesz próbálva!

Attilajukkaja 2015.05.18. 11:37:32

@Hobbiszakács:
Logikus valasz! Valami hasonlora tippeltem, ...de jo magatol a Mesterol kapni a valaszt.
süti beállítások módosítása