Hobbiszakács

Irány Stavanger!

Hobbiszakács / Skandikamera

Válogatott gaszturbálások Stockholmból

Utolsó kommentek

Címkék

Stockholmi vineta sajtkrémen

2019.09.12. 08:16 :: Hobbiszakács

sk2-ph-20190611_132726.jpg

A prototípus: Grillezett padlizsán tatár vászolyi sajtkrémen  (A “Stand25” bisztró kínálatából)

Hozzávalók: Készensült padlizsán, apróra vagdalt hagyma, napraforgó olaj, só, bors és pár csepp citromlé. Vászolyi krémsajt híján fokhagymával vagy akármi mással fűszerezett/ízesített svéd krémsajt. Tökmag.

sk2-ph-dsc04072.jpg

Készensült padlizsán

Elkészítés

sk2-ph-dsc04094.jpg

1. A vineta keverése

sk2-ph-dsc04102.jpg

2. Rétegezés: egy réteg sajtkrémre egy réteg vineta kerül, a tetejére pedig tökmag. (Ehető virág nem volt kéznél)

sk2-dsc04297.jpg

3. Tálalás (A pirítós kenyér lemaradt a fotóról.)

4 komment

Címkék: padlizsán tatár krémsajttal Vineta sajtkrémen

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbiszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr3415067208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Benikuty 2019.09.12. 20:01:53

Hamarosan költöznek. Kíváncsi vagyok, hogy változik a menü...

Benikuty 2019.09.16. 06:29:33

...még annyit, hogy a házi verzió nekem jobban bejön! Valahogy nem tudok megbarátkozni az ehető virággal, nyilván túl begyepesedett vagyok én már hozzá...
@Mormogi Papa: Egy ugrás a Hold utca, aztán meg az Attila út.

Hobbiszakács · http://hobbiszakacs.blog.hu 2019.09.16. 06:52:19

@Benikuty: Igenám, de a virágnak megtiltani nem lehet...
:-)