Hobbiszakács

Irány Stavanger!

Skandikamera / Hobbiszakács

Válogatott fotók és gaszturbálások Stockholmból

Utolsó kommentek

Címkék

Ebéd a svéd halcsárdában

2022.04.16. 11:05 :: Hobbiszakács

sk2-20220414_123907_05.jpg

A bouillabaisse összetevői. Erre öntik a forró alaplevet. 

sk2-20220414_123932.jpg

Füstölt garnéla majonézzel és "fish and chips".

sk2-20220414_123803.jpg

 

 

2 komment

Címkék: fish and chips bouillabaisse Ebéd a svéd halcsárdában Melanders

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbiszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr4117809245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mormogi Papa · http://iusmurmurandi.blog.hu 2022.04.16. 16:09:38

- Mondja, kedves uram,miért ilyen bús?
- Sajnálom azt a szegény Csorát.
- Hogy kicsodát?
- Hát a Csorát.
- Kit?
- Csorát.
- No és az ki?
- Nem tudom. De a Halászcsárda ablakába volt egy cédula, azon láttam, hogy:
"Halva Csora..."

Vidor Komor 2022.04.16. 18:29:49

Nekem megint más jutott eszembe, de ezen nem lehet csodálkozni. "Jó étel a rák meg a hal / bolond, ki bújában meghal. / Harcsa, csuka, kárász, ponty, kecsege, / aki búsul, annak nincsen esze."
süti beállítások módosítása