A vásár "védnöke" a szalmából font karácsonyi bakkecske.
A leghosszabb sor az ősrégi recept szerint zsírban sütött kolbulle-t – azaz szeneslepényt - áruló kifőzde előtt kanyarog
Az apróra vagdalt oldalast forró fémserpenyőben nyílt tüzön ropogósra sütik. Olvasztott sertészsírt adnak hozzá, majd ráöntik az előre elkészített, palacsinta sűrűségű vizes tésztát. A szeneslepény vörösáfonya ízzel a legjobb.
A sült heringet kedvelők a halsütő köré gyűlnek.
A zenekar hol szomorú...
hol pedig vidám gyerekdalokat játszik.
A bódékban karácsonyi témájú tárgyakat, díszítést és ételt-italt árulnak.
Ebben a bódéban szerszámokat lehet vásárolni.
Vajon miből készültek a szerszámok?
Utolsó kommentek