Hobbiszakács

Irány Stavanger!

Skandikamera / Hobbiszakács

Válogatott fotók és gaszturbálások Stockholmból

Utolsó kommentek

Címkék

Válogatás a jövő híreiből

2019.12.30. 07:03 :: Hobbiszakács

Sikerrel zárult a „Legyen a bőre alatt a pénze!” kampány. A jövő héttől érvénytelen bankjegyek ellenértékét vasárnap estig lehet a bőrünk alá operált csipre íratni.

ujsag-hella2.jpg

 Mayer Hella illusztrációja

Meg lehet fékezni a hurrikánt!  Hurrikánveszély a 27 fokosnál melegebb tengervíz esetén áll fenn. A tudósok először jéghegyeket akartak Florida partjaihoz vontatni, de az eszkimók ragaszkodtak az utolsó példányaikhoz. A megoldásra a Zoomer Béla, tízéves aktivista vezette, melegedés ellenes csoport jött rá, akik léghajókból olíva olajt öntöttek a hullámokra. A biológiailag lebomló olaj vékony filmet vont a víz felszínére, ezzel megnehezítve a hurrikánt tápláló vízgőzök elpárolgását. A bemutatóra meghívott tudósok egy nádfedelű kunyhóból figyelhették meg a szemerkélő esővé szelídült Adolf hurrikánt.

Az utolsó királypingvin is áldozatul esett a klímaveszély miatt az Antarktiszra költöztetett jegesmedvéknek.

A paralimpiai játékok történetében első alkalommal rendezik meg a kényszerképzetesek gátfutását és a tériszonyosok rúdugrását.

A sakkpartikat a jövőben a sötét figurákkal kezdik. A sakkozók világszervezete ezzel a határozatával véget vetett a diszkriminációnak. Az intézkedés várható volt, miután a királynő már korábban átvette a király szerepét.  Az edzőtáborokból érkezett jelentések arról számolnak be, hogy a sakkozók örömmel fogadták a döntést.

Tetten érték a gluténallergiás házaspárt terrorizáló N. N.-t, aki az éjszaka leple alatt hagyományos pékáruból készített prézlivel szórta fel a szomszéd ház bejáratához vezető ösvényt. A két nyugdíjas napok óta először hagyhatta el az otthonát.

Apróhirdetések:

Háziállat klónozását maszek alapon vállalom.

DNS kis hibával eladó.

Hobbikertészek figyelmébe! Két talicskányi öko-temetkezésből származó komposzt ingyen átvehető.

 

 

4 komment

Címkék: A jövő hírei

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbiszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr615369950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vidor Komor 2019.12.31. 21:35:58

Meneküljünk, 1,5 óra múlva itt a jövő!!!!

Vidor Komor 2019.12.31. 21:38:33

Aha, elfelejtettem hozzátenni, hogy NÁLAM 1,5 óra, ti le vagytok maradva... (most 22,37)

Hobbiszakács · http://hobbiszakacs.blog.hu 2019.12.31. 22:50:52

@Vidor Komor: 10 perc múlva meglátod, hogy milyen (lesz) a jövő év. Nekem várnom kell még egy órát. :-)

Vidor Komor 2021.10.29. 21:50:18

Öregszem, nem emlékeztem arra, hogy két évvel ezelőtt, szilveszter éjjelén a jövő furcsaságairól levelezgettem... Közben a sakkjáték reformja 2o21-re (majdnem) megvalósult, de a kártyát egy holland csaj teljesen átrajzolta: a K és Q figurák helyett LMBT alakokat rajzolt a kártyalapokra. 2o2o-ban azt írtam meg a helyi lapban, hogy a szüfrazsetteket azzal lehetett volna világszerte kielégíteni (értsd: megbékíteni), ha a személyi számoknál (PIN) a nők kapták volna az 1-est, a férfiak a 2-est. Elkéstek az illetékesek, most már nem lehet segíteni semmit...
süti beállítások módosítása