Hobbiszakács

Irány Stavanger!

Skandikamera / Hobbiszakács

Válogatott fotók és gaszturbálások Stockholmból

Utolsó kommentek

Címkék

Vírus a pályán

2020.09.01. 06:52 :: Hobbiszakács

- Ön megfertőződött Corona-vírussal, ezért karanténba kell vonulnia. Két lehetőség között választhat. Az első: a feleségével és a gyerekeivel…

- A második – szakítja félbe a hatóság emberét a delikvens.  – A másodikat választom!

sk2-ph-dsc00288.jpg

Távolságtartás Stockholmban 2020 nyarán

Előre szólok: akit ez az írás nevetésre ingerel, az a karhajlatába röhögjön.

Amióta a világ világ, viccel ütjük el az amúgy komoly helyzetből adódó szorongást. A visszafojtott érzelmek könnyen látomásokat okozhatnak. Mint amikor a karantén hetedik napján megszólal a kutyánk: „most már érted, hogy miért rágom a bútort?”

A járvány egyik napról a másikra felborította a világrendet, a rakoncátlan gyermekek helyett a felnőtteket ítélték szobafogságra. Voltak, akik pánikba estek, és voltak, akik legyintettek a járványt okozó vírusra: „Kínában készült, tehát nem fog sokat tartani”, és elnevezték a Corona sört Ebola sörnek. Azért biztos, ami biztos alapon széles ívben kikerülték az utcán szembejövőt, nehogy az auráik összekoccanjanak.

A kormányok kaptak az alkalmon – nincs az az apró válság, amit ne lehetne kihasználni - és felkapaszkodtak a helyzet magaslatára. Könnyű dolguk volt, hiszen a védekezési intézkedések jóformán mindenkinek kedveztek. A szociális távolságtartásra hivatkozva megállították a tömeges népvándorlást. A zöldek legvadabb álmukban sem remélték azt, hogy valaha is szünetelhet az autó-  és a repülőgép-forgalom.

A pillangóhatásban hívők - „egy pillangó egyetlen szárnycsapása a Föld egyik oldalán tornádót idézhet elő a másikon”- végre igazolást nyertek az elméletükre. Mi mással magyarázható az, hogy egy vendég Kínában behörpint egy denevérlevest, és röviddel azután Ausztráliában elfogy az összes vécépapír?

Szólj hozzá!

Címkék: Stockholm Karantén Corona Vírus a pályán Szociális távolságtartás

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbiszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr4316180170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása