
Olasz gesztenye egyenesen a sütőből

Bárddal egyenként megvágtam a gesztenyéket - késsel macerásabb -, és éjszakára beáztattam.

220 fokra előmelegített sütőben, víz társaságában, 30 percet sütöttem.

Egy-kettő kivételével könnyen lehetett hámozni.
Válogatott fotók és gaszturbálások Stockholmból
Olasz gesztenye egyenesen a sütőből
Bárddal egyenként megvágtam a gesztenyéket - késsel macerásabb -, és éjszakára beáztattam.
220 fokra előmelegített sütőben, víz társaságában, 30 percet sütöttem.
Egy-kettő kivételével könnyen lehetett hámozni.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Utolsó kommentek