Hobbiszakács

Irány Stavanger!

Skandikamera / Hobbiszakács

Válogatott fotók és gaszturbálások Stockholmból

Utolsó kommentek

Címkék

Csuri tavaszt csinál (retroprogresszív poszt)

2023.04.19. 08:43 :: Hobbiszakács

Uhu addig mind mondta Csurinak, hogy nagyfejű, amíg az elhitte.

sk2-ph-dsc08931_1.jpg

- Szólítsatok ezentúl Nagyfejűnek - követelte a gerincesek közösségi fórumán, a Csiripelőn.

- Egy frászt van nagy feje - mondta Ráró, és búsan lógatta a sajátját. Udvari verébtáp szállítóként nem állta, meg, hogy ne tegye hozzá: – Mert ha én egyszer kinyitom a számat…

- Kinek van nagy feje?- kérdezte egy levegővétel alkalmával Moby, a bálna.

- A levegő egerének - hahotázott Balu.

- Jogában áll akkorának tartania a fejét amekkorának akarja – keltek Csuri (azaz Nagyfejű) védelmére a madárjogi aktivisták. Balut verébfóbiásnak és kéjenc, talpnyalogató mézfüggőnek nevezték. Rárót a fogaira és a pókos lábaira tett megjegyzésekkel kényszerítették meghátrálásra. – Curikk nye! – csúfolkodtak, és nosztalgiával emlegették a szódást.

Az agresszív vélemény-cunamitól meghökkent Balu belátta, hogy rossz lóra tett. Brummogott valami bocsánatféleséget, majd a barlangjába vonult, hogy megkezdje a szokásos évi narkolepsziáját. Ráró nem akarta összerúgni a patkót a gerincesek közösségével, ezért átesett a másik oldalára, és önmagát kíméletlenül ostorozva önkritikát gyakorolt.

Jóformán el sem csitultak a közösségi felháborodás hullámai, amikor Egérke sérelmezte a bátorság-fogyatékossága miatt őt érő diszkriminációt. A nyilvánvaló igazságtalanságtól felhergelt törzskommentelők habozás nélkül megszavazták Egérkének a Bátorka nevet. Sajnos post mortem, mert Egérkét Cirmos személyében utolérte a végzete.

Az elfogadók kitiltatták Cirmost a Csiripelőből, és a szürke ötven árnyalatából összerakott zászlót tűztek a képmásukra.

Jól értesült források szerint a gyászhét eltelte után a várólistás Teknős Bécin a sor, hogy felvegye a Fürge Szarvas nevet. 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbiszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr8518105772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilajukkaja 2023.05.08. 10:54:23

Ez most nagyon találó volt!
De egy Csuri szerencsére nem csinál tavaszt! És Cirmos mindig lesben áll, ... csak idő kérdése, mikor ugrik. És ne feledjük, ő az erősebb.
A fotó pedig nagyon különleges, mint mindig.

Attilajukkaja 2023.05.13. 10:30:14

@Hobbiszakács:
Én mindig is a fedélzeten maradtam, legfeljebb nem szóltam hozzá. :o/
süti beállítások módosítása