Hobbiszakács

Irány Stavanger!

Skandikamera / Hobbiszakács

Válogatott fotók és gaszturbálások Stockholmból

Utolsó kommentek

Címkék

Úrfi

2023.06.20. 06:52 :: Hobbiszakács

Amikor nagyapám egyedül maradt, azt javasolták, hogy vegyünk neki kutyát. Egy kikötése volt, hogy fiú, azaz kan legyen. A tenyésztő hozott egy aranyos szőrmókot, amely nagyapámnak eszébe juttatta gyermekkora Úrfi kutyáját. 

sk-azh_7434.jpg

A húgom alaposan megnézte a kis gombóc alvázát, majd közölte, hogy a külső nemi szervekből ítélve szukát vettem. Mivel kifizettem, nem volt visszaút. 

- Nem az számít, hogy milyen nemi szervei vannak, hanem az, hogy minek nézed: fiúnak, lánynak vagy esetleg valami másnak – vigasztalt a progresszív barátom, aki szerint nemcsak a saját nemünket, hanem a kedvenceink társadalmi nemét is megszabhatjuk.

– Ha nagyapád fiút akar, akkor nevezze nyugodtan Úrfinak! – mondta.

 Úrfi nem hazudtolta meg a kapott nemét. Elég volt pár percre magára hagyni a frissen mosott harisnyákkal, hogy feltörölje velük a konyhapadlót. A pórázt elrágta, a ház fala mellé valóságos tankcsapdákat kotort, és a kukát kiborította. Reggelre a kert be volt szórva szeméttel. 

Lordot, a szomszéd kutyáját nem tévesztette meg Úrfi újragondolt neme. Amikor Úrfi háta mögé került, a gazdája akkorát rántott a pórázán, hogy elment a kedve az alkalmi unga-bungától. -  Mi a bajod, nyavalyás?! Ha nincs szuka, jó a kan is? – morogta dühösen.

Amikor kiderült, hogy ebünk „társadalmi kan”, a maradi szomszédok összesúgtak a hátunk mögött. Néha az volt az érzésem, hogy Úrfi sem tud napirendre térni a bonyolult nemiségén. A kerítést több helyen aláásta, jó néhányszor a harmadik szomszédból került elő, míg egy szép nap nem hozták vissza.

Egy ideig kerestettük, aztán beletörődtünk abba, hogy őrizetlenül hagyhattuk a mosott ruhát és a kukát.

3 komment

Címkék: Úrfi

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbiszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr5118149558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

littke 2023.06.20. 15:23:20

Bonyolult nemiség manapság divat. Főként ahogy hallom Skandináviában.

Hobbiszakács · http://hobbiszakacs.blog.hu 2023.06.21. 07:58:12

@littke: Ide még csak a divat széle jutott el :-)

Hobbiszakács · http://hobbiszakacs.blog.hu 2023.06.21. 08:02:33

@littke: @Hobbiszakács: A "széle" is meg a "szele" is jó ebben az összefüggésben :-)
süti beállítások módosítása