A Michelin csillagos Fredsgatan 12 (Béke utca 12) étterem egyben a svéd kormány épületével szomszédos Sparre palota címe is.

Kellemes meglepetés a csúszó fedős fadobozban érkező kenyér.
Négy-négy előétel, főfogás és desszert között lehet választani. A baszk kacsamáj mellett méretben eltörpül a többi előétel.
Négy-négy előétel, főfogás és desszert között lehet választani. A baszk kacsamáj mellett méretben eltörpül a többi előétel.

A krémes állagú májat posírozott ananásszal, pisztáciával és gyömbéres kenyérrel körítették. A sommelier félédes rizlinget töltött a pohárba.
A spárgával, sarkantyúkával és tárkonyemulzióval körített homár sem nézett ki rosszul.

A grillezett wagyubiffet (ahogyan a kobemarhát még nevezik) szalmakrumplival…

...a vajban posírozott rombuszhalat pedig torma és tojás keverékén tálalták.

A magyar borokban jártas sommelier – csak úgy repkedett a Tokaj, az Árvay, az Oremus, a Királyudvar és a Szepsy - a cseresznyevirággal díszített csokoládé desszerthez Édes Életet töltött a pohárba.
Utolsó kommentek