Amaretto kaviár tejszínhabbal
2014.09.26. 21:26 :: Hobbiszakács
2 komment
Címkék: Taste of Stockholm 2014 Amaretto kaviár tejszínhabbal
A bejegyzés trackback címe:
https://hobbiszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr516735301
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Hobbiszakács · http://hobbiszakacs.blog.hu 2014.09.26. 21:29:13
A "szferifikáció" technikájáról többek között Csíki Sándor írt részletes ismertetőt:
www.foodandwine.hu/2009/02/25/molekularis-gasztronomia-szferifikacio/
www.foodandwine.hu/2009/02/25/molekularis-gasztronomia-szferifikacio/
Attilajukkaja 2014.09.30. 17:51:38
Uff! Amennyire csodalom a molekularis gasztronomiat, annyira nem tartom eletszerunek. Viszont nagyon szorakoztato!! Imadom. Ahogyan Heston Blumenthal okorkodeseit is. :o)
Ezt a videot csak az nezze meg, akinek van 2 perce az abszurd gasztronomiara:
www.youtube.com/watch?v=LPCICnrBW9U
Ezt a videot csak az nezze meg, akinek van 2 perce az abszurd gasztronomiara:
www.youtube.com/watch?v=LPCICnrBW9U
Utolsó kommentek