Hobbiszakács

Irány Stavanger!

Skandikamera / Hobbiszakács

Válogatott fotók és gaszturbálások Stockholmból

Utolsó kommentek

Címkék

Amaretto kaviár tejszínhabbal

2014.09.26. 21:26 :: Hobbiszakács

HSZ-PH-AZH_5850.jpg

HSZ-PH-AZH_5856.jpg

HSZ-AZH_5859.jpg

2 komment

Címkék: Taste of Stockholm 2014 Amaretto kaviár tejszínhabbal

A bejegyzés trackback címe:

https://hobbiszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr616735301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hobbiszakács · http://hobbiszakacs.blog.hu 2014.09.26. 21:29:13

A "szferifikáció" technikájáról többek között Csíki Sándor írt részletes ismertetőt:

www.foodandwine.hu/2009/02/25/molekularis-gasztronomia-szferifikacio/

Attilajukkaja 2014.09.30. 17:51:38

Uff! Amennyire csodalom a molekularis gasztronomiat, annyira nem tartom eletszerunek. Viszont nagyon szorakoztato!! Imadom. Ahogyan Heston Blumenthal okorkodeseit is. :o)
Ezt a videot csak az nezze meg, akinek van 2 perce az abszurd gasztronomiara:
www.youtube.com/watch?v=LPCICnrBW9U
süti beállítások módosítása